Месечни архиви: март 2014

Различна и вълнуваща почивка

Планувате ли една по-различна и вълнуваща почивка. По-различна от досегашните и по-вълнуваща поради възможностите на изживявания?! Почивка в Еко къща може да се превърне и във ваша сбъдната мечта, а сама по себе си тя да разказва своята приказка. Разположението на еко къщички в планината или в подножието й, ще разкрие приказни картини и пейзажи, които само природата може да нарисува. Магията, която се крие в една такава почивка не може да се равни на нито на луксозният хотел, нито на която и да било вила за гости. Еко къщи са нови типове за настаняване на туристите, а те сами по себе си правят идеална предпоставката за отлична почивка. Омаен и пленителен е всеки край, където еко къщи приемат своите посетители по всяко време на годината.

Вижте тук едно предложение за почивка!

Те могат да предложат богат набор от вековни традиции и съхранени от местно население. Често еко селищата се разполагат в близост с някой по-голям град или курортна местност, където изобилства от други атракции, забавления и развлечения за всякакви хора. Наред с тях, посетителите, решили да нощуват в еко къщи могат да се отпуснат и разтоварят сред множество възможности за разглеждане на различни дестинации, да обходят еко маршрути и туристически обекти. Цялата почивка в еко къщи е разкошна, може да е наситена с нови, екстремни преживявания, а красотата на някоя планина да разкрие идеална картина, споходена от чисти атмосферни влияния. Скритата загадъчност и автентичността, която пресъздават някои еко къщурки, привлича и примамва туристите, сякаш нашепвайки: „Ела и се впусни в щуро разучаване на района“.

Местност заета с еко къщи може да се яви, като уникално кътче от Рая на Земята, което магнетично примамва всеки към себе си.

За любителите на планинския туризъм една такава почивка ще е повече от разтоварваща и енергизираща, насред пълна тишина, спокойствие и релаксация. Вратите на всяка една къща за гости са винаги отворени на широко за случайно минаващия, за вечно търсещият авантюризъм и за туриста, с номадски дух.

Във вилна зона с еко къщи всеки може да забрави за забързания живот на големия град, за несгоди у дома и на работното място, за препирните с колеги и всякакви битови проблеми.